Driven administratör med stora utvecklingsmöjligheter till snabbt växande Saas-bolag inom djurhälsa

Dela:

PreVet förbättrar påtagligt djurs hälsa. Genom en innovativ, digital plattform skapar vi en ny branschstandard som effektiviserar samarbetet runt djuren samt förbättrar djurskydd i Sverige och internationellt.

Vi expanderar och söker nu spindeln i nätet för oss på PreVet. Detta är en bred roll där du har stor möjlighet att påverka din vardag. Som administratör har du breda kontaktytor både internt och externt där det finns möjlighet att växa inom vår support, administrativt stötta internt samt även på sikt ansvara för initial onboarding av våra nya kunder både i Sverige och internationellt. Tycker du om att sälja och vårda kunder finns det möjlighet att även utvecklas i den riktningen.


För att trivas i rollen känner du igen dig i beskrivningen doer, att sitta still är inte din kopp te. Du har erfarenhet av djur och helst hästar och har en god förståelse för djurägande och/eller stallverksamhet. PreVet har utvecklat världsledande SaaS-tjänster som radikalt förändrar och förenklar hur stallar och andra uppfödare kan driva sin verksamhet. Att få vara med på den resan triggar dig. Du god förmåga att lyssna och förstå din medarbetare, vår samarbetspartner eller kund och sedan presentera lösningar på ett enkelt och begripligt sätt.


Du kommer arbeta nära vår vd, produktägare samt sälj och marknad i olika satsningar och du trivs där det händer. Du kommer även ha arbetsuppgifter inom bokföring och ekonomi. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera. Om det du inte vet frågar du.

 
Kunskaper inom Office- eller Google-paketen behövs och du har tidigare erfarenhet av liknande bred roll som tex administratör, office manager, kundtjänst eller liknande. Det viktigaste är inte att du har alla rätt på papper utan vi ser personlig lämplighet/matchning som den viktigaste delen för att trivas och lyckas i rollen.

Om PreVet

PreVets vision är att bidra till bättre djurhälsa och djurskydd, lägre risker, sänkta skadekostnader och ökad lönsamhet. Idag har PreVet en digital djurjournal/app lanserad som hjälper privata djurägare och olika djurverksamheter att samarbeta och samla all information om djuren. Genom att dela information mellan djurägare och olika branschaktörer såsom veterinärer, försäkringsbolag och myndigheter bidrar PreVet till effektivare vård, ökad förebyggande djurhälsa och lägre kostnader för bl a veterinärvård och försäkring. PreVet finns idag lanserad för häst, hund och katt. Under 2023 har vi påbörjat vår internationella expansion. PreVet har funnits i sju år och tar nu nästa steg i att ytterligare växa organisationen.

Ansökan

Sök redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot att välkomna nästa stjärna till PreVet.

Eller vet du någon annan som passar perfekt för detta jobb? Tipsa den personen i så fall!

Ort: Uppsala eller Stockholm

Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2023-03-10, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.

För vidare information kontakta PreVets grundare och vd: Jenny Gagnér, info@prevet.se

www.prevet.se

Ansökan

Var inte blyg! Vi är jättesnälla.

Skicka in din ansökan till info@prevet.se

Ladda upp CV Tillåtna filtyper: pdf, jpg, png.
Filstorlek max: 5mb