Erfaren B2B-säljare

Dela:

Vi söker nu säljare till det snabbt växande bolaget PreVet. Som säljare kommer du att till en början att driva B2B försäljningen av PreVets digitala lösning för förbättrad djurhälsa till stallar, initialt i hela Sverige. Här finns idag 60 000 stallar som till stor del sköts utan digitala hjälpmedel, något som PreVet nu ändrar på.

Arbetsuppgifter
Som B2B-säljare kommer du att sälja PreVets innovativa SaaS-plattform för förbättrad djurhälsa. Du kommer vara en viktig del av att lägga grunden för PreVets organisation, strategi och processer inom försäljning. Ditt fokus kommer att ligga på nykundsförsäljning där du har ansvar för hela säljcykeln – från prospektering till avslut och onboarding.


PreVet har utvecklat världsledande SaaS-tjänster som radikalt förändrar och förenklar hur stallar och andra uppfödare kan driva sin verksamhet.


Vi letar efter dig som har tidigare försäljningserfarenhet, är entreprenöriell, samt är van att ta egna initiativ och driva egna projekt. Du brinner för försäljning och strävar efter att alltid prestera på topp. Du har en god vana med att jobba i digitala CRM-verktyg som Hubspot eller Salesforce. Det är meriterande om du har:
• Minst 2 års erfarenhet och ett starkt track record av B2B-försäljning (helst inom SaaS), allra helst inom en relaterad bransch.
• Erfarenhet av att arbeta med att stänga affärer i storleken mellan 10 000 – 50 000 SEK.
• God förmåga att lyssna och förstå din kund och sedan presentera lösningar på ett enkelt och begripligt sätt.
• God vana av teknik och digitala verktyg.
• En bakgrund från hästbranschen.
Krav på B-körkort och tillgång till egen bil, i alla fall initialt. Vid fast anställning erbjuds tjänstebil. Resor i tjänsten förekommer i varierande utsträckning.

Ersättning och förmåner
Kombination av grundlön och provision. För engagerade medarbetare som uppnår utsatta mål finns möjlighet att ingå i företagets attraktiva optionsprogram

Om PreVet
PreVets vision är att bidra till säkrare djurhälsa och ökad lönsamhet. Idag har PreVet en digital djurjournal/app lanserad som hjälper privata djurägare och verksamheter att samla all information om sina djur. Genom att dela information mellan djurägare och olika branschaktörer såsom veterinärer, försäkringsbolag och myndigheter bidrar PreVet till effektivare vård, ökad förebyggande djurhälsa och lägre kostnader för bl a veterinärvård och försäkring. PreVet finns idag lanserad för häst och 2022 skalar PreVet upp mot hund- och katt och under 2023 sker en internationell expansion. PreVet har funnits i fem år och tar nu nästa steg i att ytterligare växa organisationen. Investeringskapital för fortsatt tillväxt har tagits in från såväl namnkunniga riskkapitalbolag som aktörer i branschen, bland annat SLU i Uppsala.
Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om din ansökan stämmer in på det vi söker kommer vi att bjuda in dig till en digital intervju för att lära känna dig bättre.
Eller vet du någon annan som passar perfekt för detta jobb? Tipsa den personen i så fall!

Ort: Flexibel
Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning
Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är 2022-03-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.
För vidare information kontakta PreVets grundare och vd: Jenny Gagnér,
info@prevet.se
www.prevet.se

Ansökan

Var inte blyg! Vi är jättesnälla. Skicka in din ansökan, så tar vi hand om dig.

Ladda upp CV Tillåtna filtyper: pdf, jpg, png.
Filstorlek max: 5mb