Flutter-utvecklare

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi söker en eller flera Flutter-utvecklare till det snabbt växande startup-bolaget PreVet i Uppsala. Som utvecklare kommer du att ingå i ett team som utvecklar och underhåller applikationer och den tekniska plattformen för PreVet. Applikationerna finns idag inom både app- (iOS och Android) och web och bygger på .NET. PreVet digitaliserar djurbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten.

PreVets vision är att bidra till säkrare djurhälsa. Idag har PreVet en digital HästJournal/app som hjälper hästägare att samla all information om sina hästar. Genom att dela information mellan djurägare och olika branschaktörer såsom veterinärer, försäkringsbolag och myndigheter bidrar PreVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och lägre kostnader för bl a veterinärvård och försäkring. 2021 skalar PreVet upp mot hund och katt och under 2022 sker en internationell expansion. PreVet har funnits i fyra år och tar nu nästa steg i att växa organisationen. Investeringskapital för fortsatt tillväxt har tagits in från såväl namnkunniga riskkapitalbolag som aktörer i branschen, bland annat SLU i Uppsala. Idag består teamet av sju medarbetare varav tre systemutvecklare och en produktägare/UX-designer.

Arbetsbeskrivning

Mål och ansvar

 • Identifiera, välja samt implementera tekniska lösningar för att möta nuvarande och framtida behov
 • Bidra till produktutvecklingsprocessen och den tekniska plattformen
 • Utveckla den långsiktiga visionen och strategin ur ett tekniskt perspektiv
 • Hjälpa till att prioritera nya produktfunktioner ur ett tekniskt- och genomförbarhetsperspektiv
 • Tillsammans med teamet implementera och ansvara för drift av plattformen utifrån bolagets roadmap och produktägarens kravställning

I rollen utvecklar du tillsammans med övriga i teamet en effektiv och digitaliserad plattform för djurbranschen. Du arbetar med utveckling i nära kontakt med såväl kravställare som externa leverantörer av konsulttjänster inom utveckling och drift. Du behöver ha ett långsiktigt perspektiv för den tekniska plattformen samtidigt som du förmår kombinera teknisk kompetens med pragmatiska lösningar som matchar ett mindre tillväxtbolag. Tjänsten är perfekt för dig som vill få utlopp för din kreativitet inom utveckling och ledarskap. Du vill arbeta i en start-up som vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden.

Möjlighet finns att rikta tjänsten mot en CTO-roll där ytterligare fokus läggs på ägandeskap av produktutvecklingsprocessen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

 • Högskoleutbildning inom systemutveckling/IT. Alternativt att du har motsvarande förvärvad erfarenhet
 • Erfarenhet inom Flutter/Dart
 • Effektiv, proaktiv och organiserad
 • Förmåga att tänka kreativt för att utforska affärsmöjligheter och anpassa dig till snabba förändringar

Meriterande är

 • Erfarenhet av att leda tekniska team
 • Erfarenhet av apputveckling inom iOS och/eller Android
 • Kunskap att ta en app hela vägen från utveckling till produktion

Exempel på tekniker, ramverk och verktyg vi ofta använder idag är Swift, Java, Kotlin, React/Javascript, AWS, .NET/C#, PostgreSQL, Firebase, REST API:er.

För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar nära tillsammans mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan som mailas till info@prevet.se!

Ort: Uppsala 

Sista ansökningsdag är 2021-12-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta PreVets vd Jenny Gagnér, jenny@prevet.se  alt. 073-5122857

Ansökan

Var inte blyg! Vi är jättesnälla. Skicka in din ansökan, så tar vi hand om dig.

Ladda upp CV Tillåtna filtyper: pdf, jpg, png.
Filstorlek max: 5mb