PreVet Pro

Med PreVet Pro-prenumeration får du den koll du behöver för att inte missa viktiga händelser – som annars kan bli dyra för dig som hästägare. 

Vad är PreVet

 

PreVet hjälper dig att samla och uppdatera all information om dina hästar på ett ställe och dela den med andra. Om du vill, när du vill.

  • Följ hur dina hästar utvecklas. Genom att dokumentera hästarnas vardag i kalendern får du överblick över aktiviteter och detaljer kring hästens hälsa och utveckling. Allt sparas på en tidslinje vilket gör det enklare att upptäcka om något är fel och när det började.
  • Kommunicera med andra. Med PreVet får alla som är delaktiga i hästens vardag tillgång till och möjlighet att lägga in aktuell information om allt från tempvärden och träningar till foderstater.
  • Var förberedd om något händer. Vid olycka, skada eller sjukdom hjälper PreVet dig att snabbt skicka in rätt underlag till veterinär vilket minskar risken för missförstånd.
  • Kom ihåg det viktigaste. I PreVet kan du lägga in påminnelser inför vaccinationer, avmaskningar, veterinärbesök, skoningar etc.
  • Bygg på dina kunskaper. I appen hittar du mängder av tips, länkar och instruktionsfilmer som hjälper dig att ta hand om dina hästar på bästa sätt

Ladda ner PreVet appen här:

PreVet Basic

PreVet PRO

Pris

0 :-
500 :-
Månad
1000 :-
År => 29:-/mån

Antal hästar

2

obegränsat

Lägg till foton på aktivitetskort

JA

JA

Skapa alla typer av aktivitetskort

JA

JA

Skapa påminnelser

JA

JA

Dela hästar till veterinär med webbgränsnitt

JA

JA

Dela hästar med PreVet-användare

JA

Bifoga dokument på aktivitetskort

JA

Filtrera dina hästars aktiviteter

JA

Se aktiviteter i kalenderöversikt

JA

Logga din träning

JA

JA