Testning & Support Ansvarig

Dela:

Vi behöver nu utöka teamet med en kompetent kollega som ska ta hand om vår testning och support.

PreVets vision är en ny branschstandard för att förbättra djurhälsa, sänka skadekostnader och öka lönsamheten inom djurnäringen, globalt. Vi har en innovativ app med en multisided platform business model. Vårt primära kundsegment (B2B) är stall och försäkringsbolag där vi växer framgångsrikt. Sekundära kundsegment (B2C) är privata djurägare med flera. Genom att dela information mellan stall, djurägare och branschaktörer såsom försäkringsbolag, veterinärer och myndigheter bidrar PreVets app även till effektivare vård, ökad förebyggande djurhälsa och lägre kostnader för bland annat veterinärvård och försäkring. Under 2023 påbörjas den internationella expansionsfasen.

Vad kommer du göra?

Vi behöver nu utöka teamet med fler kompetenta kollegor som är passionerade över att bygga moderna digitala användarproblem-centrerade lösningar för djurbranschen. Vi sätter alltid kundens upplevelse i fokus och vi använder oss av modern teknik för att implementera lösningarna.

Alla våra mjukvarulösningar kräver en blandning av högteknisk kompetens och effektiv kommunikation men också domänförståelse i en agil teammiljö. Du är välkommen till vårt produktutvecklingsteam bestående av flera utvecklare med backend & frontend expertis, arkitekt, UX/produktägare & CTO. Teamet ansvarar för Backlog, prioritering, implementation, testning, dokumentation, support och har en nära relation till våra kunder för att ha en effektiv feedbackloop.

Vi förväntar oss att du är van att jobba i en agil miljö, med fokus på effektiva leveranser och kvalitet.

Mål och ansvar

 • Identifiera, välja samt implementera tekniska lösningar för testning av våra applikationer för att möta nuvarande och framtida behov
 • Testa våra mobila app båda funktionell och icke-funktionell
 • Svara på våra kunders frågor och hjälpa med deras problem gällande PreVets applikationer så att de får bästa upplevelse
 • Bygga material för att underlätta våra kunders ombordstigning och användning av appen
 • Bidra till testning-och supportprocessen och den tekniska plattformen
 • Tillsammans med teamet implementera och ansvara för drift av plattformen utifrån bolagets roadmap och produktägarens kravställning

Du behöver ha ett långsiktigt perspektiv för den tekniska plattformen samtidigt som du förmår kombinera teknisk kompetens med pragmatiska lösningar som matchar ett mindre tillväxtbolag. Du vill arbeta i en start-up som vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden.

Vi följer några principer som effektiv modern arkitektur, hög kodkvalitet, CI/CD, så vi förväntar oss att du är analytisk, pragmatisk och noggrann med båda funktionell och icke-funktionell testning av vår backend, webb och mobila applikationer och felsöka i system.

Kvalifikationer

Du har utmärkt förmåga att analysera, planera, implementera och drifta mjukvarusystem, engagemang för kodkvalitet, säkerhet, teknisk dokumentation. En positiv attityd och lösning-orienterad mindset kommer att hjälpa dig att leverera enastående resultat i ditt arbete.

Vi tror att du behöver ha/vara:

 • Passionerad av systemutveckling, nyfiken, tänka som en slutanvändare av systemet och vara problem-lösning orienterad med hjälp av bästa teknik för respektive problem
 • Kund-fokuserad, effektiv, proaktiv och organiserad
 • Van att ge support/stöd till kunder för att de ska ha bästa produktupplevelse
 • Förmåga att tänka kreativt för att utforska affärsmöjligheter och anpassa dig till snabba förändringar

Meriterande är:

 • Erfarenhet av apputveckling eller testning av mobila appar inom iOS och/eller Android
 • Erfarenhet av att jobba med tekniker som Flutter, React, och testning av appar utvecklade med sådana ramverk
 • Erfarenhet med REST APIer, SQL databaser och olika backend ramverk
 • Erfarenhet med Docker, Firebase, AWS/Azure/GCP
 • Erfarenhet med att jobba med teknisk kund support
 • Kunskap att ta en app hela vägen från koncept till produktion
 • Högskoleutbildning inom systemutveckling/IT
 • Passion för djurbranschen

För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar nära tillsammans mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan som mailas till nick@prevet.se!

Ort: Uppsala 

Sista ansökningsdag är 2022-12-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.

För information:

Vid frågor är du välkommen att kontakta PreVets CTO Nick Pavel, nick@prevet.se  alt. 076-6187162

Ansökan

Var inte blyg! Vi är jättesnälla.

Skicka in din ansökan till info@prevet.se

Ladda upp CV Tillåtna filtyper: pdf, jpg, png.
Filstorlek max: 5mb