Fullstack Utvecklare

Dela:

Vi behöver nu utöka teamet med fler kompetenta fullstack utvecklare med kompetenser inom SaaS, Flutter/Dart, React, .Net Core.

PreVets vision är en ny branschstandard för att förbättra djurhälsa, sänka skadekostnader och öka lönsamheten inom djurnäringen, globalt. Vi har en innovativ app med en multisided platform business model. Vårt primära kundsegment (B2B) är stall och försäkringsbolag där vi växer framgångsrikt. Sekundära kundsegment (B2C) är privata djurägare med flera. Genom att dela information mellan stall, djurägare och branschaktörer såsom försäkringsbolag, veterinärer och myndigheter bidrar PreVets app även till effektivare vård, ökad förebyggande djurhälsa och lägre kostnader för bland annat veterinärvård och försäkring. Under 2023 påbörjas den internationella expansionsfasen.

Vad kommer du göra?

Vi behöver nu utöka teamet med fler kompetenta kollegor som är passionerade över att bygga moderna digitala användarproblem-centrerade lösningar för djurbranschen. Vi sätter alltid kundens upplevelse i fokus och vi använder oss av modern teknik för att implementera lösningarna.

Alla våra mjukvarulösningar kräver en blandning av högteknisk kompetens och effektiv kommunikation men också domänförståelse i en agil teammiljö. Du är välkommen till vårt produktutvecklingsteam bestående av flera utvecklare med backend & frontend expertis, arkitekt, UX/produktägare & CTO. Teamet ansvarar för Backlog, prioritering och har en nära relation till våra kunder för att ha en effektiv feedbackloop.

Vi förväntar oss att du är van att jobba i en agil miljö, med fokus på effektiva leveranser och kvalitet.

Mål och ansvar

 • Identifiera, välja samt implementera tekniska lösningar för att möta nuvarande och framtida behov
 • Bidra till produktutvecklingsprocessen och den tekniska plattformen
 • Hjälpa till att prioritera nya produktfunktioner ur ett tekniskt- och genomförbarhetsperspektiv
 • Tillsammans med teamet implementera och ansvara för drift av plattformen utifrån bolagets roadmap och produktägarens kravställning

Du behöver ha ett långsiktigt perspektiv för den tekniska plattformen samtidigt som du förmår kombinera teknisk kompetens med pragmatiska lösningar som matchar ett mindre tillväxtbolag. Du vill arbeta i en start-up som vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden.

Vi följer några principer som effektiv modern arkitektur, hög kodkvalitet, CI/CD, så vi förväntar oss att du kan utveckla backend, webb och mobila applikationer och jobba med databaser som PostgreSQL eller NoSQL databaser, felsöka i system, skriva ren, testbar kod på backend och frontend.

Kvalifikationer

Du har utmärkt förmåga att analysera, planera, implementera och drifta mjukvarusystem, engagemang för kodkvalitet, säkerhet, teknisk dokumentation. En god förståelse av mjukvaruarkitektur och beprövad erfarenhet av att arbeta som Full Stack-utvecklare eller liknande roll under de senaste åren kommer att hjälpa dig att leverera enastående resultat i ditt arbete.

Vi tror att du behöver ha/vara:

 • Passionerad av systemutveckling och problem-lösning orienterad med hjälp av bästa teknik för respektive problem
 • Effektiv, proaktiv och organiserad
 • Erfarenhet inom Flutter/Dart, React, TypeScript
 • Erfarenhet inom REST APIer .Net Core, PostgreSQL eller liknande backend teknik
 • Erfarenhet med Docker, Firebase, AWS/Azure/GCP
 • Förmåga att tänka kreativt för att utforska affärsmöjligheter och anpassa dig till snabba förändringar

Meriterande är:

 • Erfarenhet av apputveckling inom iOS och/eller Android
 • Kunskap att ta en app hela vägen från koncept till produktion
 • Högskoleutbildning inom systemutveckling/IT
 • Passion för djurbranschen

För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar nära tillsammans mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan som mailas till info@prevet.se!

Ort: Uppsala 

För information:

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på info@prevet.se

Ansökan

Var inte blyg! Vi är jättesnälla.

Skicka in din ansökan till info@prevet.se

Ladda upp CV Tillåtna filtyper: pdf, jpg, png.
Filstorlek max: 5mb