För bästa möjliga hästhälsa

Partners

PreVet är utvecklad tillsammans med Sveriges främsta veterinärer, specialister inom träning och skötsel samt djurägare.
 

PreVet

Erbjudande-Partners

FirstVet

FirstVet är en digital veterinärklinik där du snabbt och enkelt kan boka tid och få hjälp av en veterinär oavsett var du befinner dig. Tjänsten ingår och är gratis genom de flesta djurförsäkringar. Alla veterinärbesök sker via videosamtal och du väljer en tid som passar dig. Ett videosamtal med en veterinär fungerar som ett vanligt veterinärbesök, med den skillnaden att mötet sker genom dator, mobil eller surfplatta. Som PreVet Pro-medlem har du alltid en stående rabatt om 10% i FirstVets webshop.

Granngården

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur, med andra ord allt som rör din häst. Hos dem hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att vara bästa möjliga hästägare. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då de öppnade sin första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har de över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se

Hippofix

Hippofix säljer effektiva produkter för hygien och smittskydd i hästens miljö. Hippofix är ett miljöoptimerat koncept för smittskyddsarbete till hästanläggningar där väteperoxid är den aktiva substansen. Hippofix tar effektivt bort bakterier, virus, mikroorganismer, bakteriell biofilm, svampar, jäst, mögel och bakteriesporer. I Hippofix produktserie ingår sårtvätt, vattenrening, ytdesinfektion och ytrengöring.

PreVet ♥ Firstvet

Firstvet

FirstVet är en digital veterinärklinik där du snabbt och enkelt kan boka tid och få hjälp av en veterinär oavsett var du befinner dig.

Tjänsten ingår och är gratis genom de flesta djurförsäkringar. Alla veterinärbesök sker via videosamtal och du väljer en tid som passar dig. Ett videosamtal med en veterinär fungerar som ett vanligt veterinärbesök, med den skillnaden att mötet sker genom dator, mobil eller surfplatta.

Som PreVet Pro-medlem har du alltid en stående rabatt om 10% i FirstVets webshop.

PreVet Family

Partners

PreVet

Pro Partners

Markne Academy ♥ PreVet

Markne Academy väljer PreVet Pro

Kunskap samlat med rätt innehåll och funktion i appen.

”Vi har valt att ta del i PreVet och hjälpa till i vidareutvecklingen då vi tycker att appen är genomtänkt och användbar med hög kvalitet på innehållet. All kunskap finns samlad och innehåll och funktioner i appen kompletterar varandra. Den fina överblicken skapar trygghet.”

– Pether Markne , Markne Academy

Gör som Markne Academy:

Folksam ♥ PreVet

Folksam

Ökad hästvälfärd

PreVets digitala HästJournal bidrar till ökad hästvälfärd och stödjer oss i vårt arbete för en effektiv och transparent verksamhet för våra kunder. Samarbetet med PreVet hjälper oss att befästa en hållbar försäkringsmarknad för djur.

Folksam Djurförsäkringar
Jan Lindblom, erbjudandeansvarig

Wången AB ♥ Prevet

Wången AB

Framgångsrik och kostnadseffektiv vård

För en framgångsrik och kostnadseffektiv vård av sjuka eller skadade djur krävs -snabba, kloka och faktabaserade beslut -en snabb, rak och ärlig kommunikationsväg genom hela vårdkedjan Tyvärr är det sällan så i verkligheten vilket leder till missnöje och olika sorters onödigt lidande för både djuren och deras ägare. PreVets app har alla förutsättningar att bli den länk vi saknar.

Wången AB
Ulf Hedenström, riksanläggningsveterinär

Vad säger våra Partners?

Så här säger de om PreVet

Jan LindblomErbjudandeansvarig Folksam Djurförsäkringar.
Läs mer

Ökar hästvälfärden

“PreVets digitala HästJournal bidrar till ökad hästvälfärd och stödjer oss i vårt arbete för en effektiv och transparent verksamhet för våra kunder. Samarbetet med PreVet hjälper oss att befästa en hållbar försäkringsmarknad för djur”
August von SydowNordenchef på FirstVet
Läs mer

Spännande tjänst

“Vi är glada över sammarbetet med PreVet och ser fram emot att bygga ett ännu bättre ekosystem för hästar och hästägare tillsammans. Det är en spännande tjänst som passar riktigt bra ihop med FirstVet”
Ulf HedenströmRiksanläggningsveterinär, Wången AB
Läs mer

Kostnadseffektivare vård

“För en framgångsrik och kostnadseffektiv vård av sjuka eller skadade djur krävs -snabba, kloka och faktabaserade beslut -en snabb, rak och ärlig kommunikationsväg genom hela vårdkedjan Tyvärr är det sällan så i verkligheten vilket leder till missnöje och olika sorters onödigt lidande för både djuren och deras ägare. PreVets app har alla förutsättningar att bli den länk vi saknat”
Hästkliniken Universitetsdjursjukhuset, SLU
Läs mer

Diagnosera rätt

“På UDS finns specialistkunskap, avancerad teknik och en vilja att alltid ligga i framkant inom veterinärmedicinens alla delar. När du kommer hit med din häst möter du forskare, lärare och studenter som får ovärderligt utbyte av våra klinikfall. Ytterligare ett exempel på vår strävan att hela tiden förbättra möjligheten att hjälpa hästar och hästägare med rätt diagnos och behandling är att vi även deltar i utvärderingen av en ny app, PreVet. Appens syfte är att underlätta för dig som hästägare att dokumentera din hästs hälsa och och UDS kommer att utvärdera appens användbarhet ur ett kliniskt användarperspektiv.”
Rebecca MauléonDressyr
Läs mer

Effektivisera och förenkla

“Jag tycker att det spännande med PreVet är att kunna effektivisera och förenkla både för mig och personalen (och förbättra för hästarna). Bl a genom att informationen om hästarnas skötsel och hantering når ut till alla så att vi uppnår en enklare, mer direkt väg till kommunikation. Vilket bidrar till ökad noggrannhet och effektivitet i det dagliga arbetet.”
Föregående
Nästa