PreVet HOV

Skapa en sömlös arbetsdag och låt enkel journalföring bli lika självklar som hålen i hästskon

Journalför enkelt och effektivt med PreVets app – utan att kompromissa på kvaliteten eller Jordbruksverkets krav. PreVet Hov är utvecklat med hovslagare för hovslagare. 

family members

Digital lösning för Hovslagare

Slå hål på papper och pärmar en gång för alla - börja nu med framtidens journalföringssystem

Som hovslagare kan du nu säkra din journalföring digitalt. Du kan enkelt journalföra dagens besök och ha all viktig information tillgänglig när du behöver den! 

Siddy Johannsdotter

Jag är av Jordbruksverket godkänd hovslagare, och då ingår i min dagliga verksamhet att journalföra alla jobb jag gör. Jag har letat efter ett program som möter jordbruksverkets krav på journalföring, men som samtidigt är snabbt och smidigt och som jag kan använda enkelt via telefonen. Tidigare program jag har provat har låst mig till att använda dator, och det har tagit för lång tid och varit för omständigt att journalföra en helt vanlig normalskoning, som ändå uppskattningsvis är 95% av alla jobb jag gör.

Med PreVet har jag alltid journalerna med mig i fickan och jag har gjort klart allt administrativt arbete innan jag lämnar kunden och kan slappna av och vara ledig när jag kommer hem!

Kom igång

Jag vill bli kund!

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig! 

Kom igång med PreVet