PreVet

Katt-app

Håll koll på allt som rör din kattverksamhet eller ditt privata djurägande med PreVet. PreVet underlättar för såväl kattägare som specialister och ger bästa förutsättningar för en bra djurhälsa.

 

Dokumentera din katts vardag

Var förberedd om något händer​

Kom ihåg det viktigaste​

Bygg på dina kunskaper​​

Dokumentera

Dokumentera

Tydlig överblick av verksamhetens rutiner, aktiviteter och avvikelser

Genom att dokumentera din katts vardag på ett smidigt sätt får du en bra överblick över aktiviteter och detaljer kring både hälsa och skötsel. Allt sparas på en tidslinje och är lätt att söka fram.

Dokumentation och förbättrad kommunikation ökar förutsättningarna för en frisk och välmående katt. Vilket bidrar till effektivare vård, lägre kostnader för djurägaren och förbättrad hälsa för den enskilda katten.

Kommunicera

Förbättrad dialog med veterinär och andra specialister

Vid all kommunikation gällande kattens hälsa, skötsel och beteende går det enkelt att visa och följa djurens profil och historik direkt i appen. Både för medhjälpare, personal och externa specialister som veterinär. Den samlade informationen minskar risken för missförstånd och gör att berörda får rätt information.

Kom ihåg

Glöm inget viktigt

Med PreVets app riskerar du inte att glömma det viktiga i vardagen som rör dina djur. Appen ger påminnelser om vaccinationer, löp, medicinering, behandlingar, avmaskning och allt annat du vill komma ihåg.

Kunskap

Bygg på dina kunskaper

I appen får du aktuella utskick med tips och länkar direkt i inkorgen – som hjälper dig att ta hand om dina djur på bästa sätt. Allt baserat på forskning, veterinärexpertis och beprövad erfarenhet. 

PreVets digitala djurjournal minskar risker, sänker kostnader och förbättrar djurhälsan!

Kunskap

PreVet Pro eller PreVet Basic?

PRO

PreVet Pro

589 kr/år (49 kr/månad) eller 99 kr/månad. 

Basic

Gratis

PreVet Basic

Kostnadsfritt med viss begränsad användning utav appen.

PreVets app - för Iphone och Android

Håll koll på det som rör ditt djur med PreVet.

PreVet – Serviceboken för djur som hjälper dig ta hand om din bästa vän under hela dess liv.