Läs mer om hur Hanlycke Hästutbildning använder PreVet Stall

Dela:

Hanlycke Hästutbildning

Anita Hanlycke heter jag, är 57 år, dressyrryttare och c-tränare. Jag har ett litet utbildningsstall med sex platser där jag tar emot hästar för inridning, utbildning och tillridning.

Mest blir det inridningshästar med förberedelse för 3-årstest men även vidareutbildning av hästar från 4 år och uppåt.

Viktigt för mig är kvalitet och att hästarna ALLTID kommer i första hand. De är olika individer och utvecklas olika. Utbildningen måste få ta tid. Jag vill gärna tänka långsiktigt och skapa trygga harmoniska hästar som känner glädje i att arbeta.

Varför PreVet Stall?

Jag blev nyfiken när jag såg annonsen, tog kontakt och fick en liten presentation av vad PreVet hade att erbjuda. Jag blev såld direkt över att ha en app där hästägarna kan gå in och kolla vad deras häst gjort idag eller hur veckan sett ut eller när skoning är inplanerad etc. Hästägaren kan följa sin häst varje dag när den vill utan att behöva skicka mail, meddelanden eller ringa.

För mig känns det också som en kvalitetssäkring. Jag kan dokumentera allt direkt i appen och hästägaren får till sig det omgående. Sen kan jag lägga upp ridfilmer, bilder och annat för att visa på utveckling eller bara att hästen mår bra.

Jag behöver heller inte spara alla hundratals videofilmer i min telefon utan kan radera det från mina bilder när jag lagt upp det i appen.

Se en digital demo

Fler artiklar

Relaterade artiklar