PreVet fritt till Dunstans försäkringskunder – för skadeförebyggande och bättre hästhälsa

Dela:

Dunstan erbjuder nu alla sina kunder fria abonnemang på PreVet Stall! Som en extra belöning till Dunstans kunder som använder PreVet Stall och förbättrar sina arbetsprocesser och djurhållning erhålls kostnadsbesparande poäng. Poängen kan lösas in för sänkt premie eller för användning i Dunstans webbshop.

PreVet Stall är den nya digitala medarbetaren som effektiviserar kommunikation och planering dagligen hos teamet samt gentemot externa specialister avseende hästars hälsa, skötsel och avvikelser samt alla gårds- och verksamhetshändelser. Appen ersätter den analoga whiteboardtavlan och kommunikationskanaler som sker via bl a sociala medier. Förutom att förbättra hästhälsan minskar PreVet Stall person- samt platsberoende för inblandade, minskar risk för missförstånd samt förebygger skador och olyckor. Vilket annars kan leda till onödiga kostnader och sämre lönsamhet, både för privatpersoner och verksamheter. 

Dunstan AB arbetar nischat med försäkringslösningar till häst- och hästgårdsägare och erbjuder ett försäkringskoncept där kunskap, hållbarhet och skadefrihet gynnar såväl hästen som gårdsägaren. 

PreVet AB har utvecklat en innovativ branschstandard i form av en digital samarbetsplattform (app och webb) och används framgångsrikt av samt kopplar ihop bland annat stall, hästägare, hovslagare, veterinärer och försäkringsbolag. PreVets digitala produkter förbättrar hästhälsan och bidrar till en hållbar ekonomi inom häst och djurnäringen, globalt. Några av PreVets välkända kunder är Riksanläggningarna (Flyinge, Strömsholm och Wången), Grevlunda Showjumping, Borebackar Gård och Mattias Djuse.

Björn Svensson driver framgångsrikt Unghästverkstaden med sin sambo Frida Seger. Björn var skeptisk till att ersätta verksamhetens inarbetade arbetssätt med en digital lösning. Såhär säger Björn, snart ett år efter förändringen:”Jag tvekade när jag hörde om PreVet från början då vi hade provat ett system som bara fanns för dator. Men PreVet Stall funkar jättebra för vårt team och underlättar verkligen vardagen. Alla använder appen och kan fylla på information om hästarna och stallets aktiviteter på språng, vilket ger oss en god överblick vad hästarna gör och behöver men också för Frida när hon ska fakturera. Idag skulle vi inte klara oss en dag utan PreVet.”

Citat Stefan Fur vd Dunstan AB: 

”Vi brinner för smarta, digitala lösningar. Därför känns det värdefullt att vi uppgraderar vårt samarbete till PreVet Stall, för ett mer ekonomiskt fördelaktigt erbjudande till våra kunder.” Stefan Fur, VD Dunstan. 

Citat Jenny Gagnér vd och grundare PreVet AB: 

”PreVets nya branschstandard förbättrar djurvälfärd och ekonomi på ett hållbart sätt inom häst- och djurnäringen, globalt. Dunstans innovativa försäkringsmodell ger förutsättningar för djurägare och gårdsägare att arbeta proaktivt för att minska risker och onödiga kostnader. Att Dunstan erbjuder PreVet Stall till alla sina försäkringskunder är värdeskapande och kundvänligt”  Jenny Gagnér, VD PreVet.

Läs mer om förmånen och aktivera erbjudandet här: https://dunstan.se/formaner/

Läs mer om PreVet Stall och se demo på prevet.se

PreVet

En samarbetsplattform inom häst – och djurnäringen​

Fler artiklar

Relaterade artiklar

Kom igång med PreVet

PreVet appen hjälper dig att samla och uppdatera all information om dina djur på ett ställe.