PreVet rekryterar!

Just nu söker vi följande kompetenser
Välkommen med din ansökan!

Senior systemutvecklare

Vi söker nu systemutvecklare/arkitekt till det snabbt växande startup-bolaget preVet i Uppsala. Som senior systemutvecklare kommer du att ingå i ett team som utvecklar och underhåller applikationer och den tekniska plattformen för preVet. Applikationen idag finns inom både app- (iOS och Android) och web och bygger på .NET. preVet digitaliserar hästbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten.

preVets vision är att vara marknadsledande aktör inom digitalisering av hästnäringen som bidrar till säkrare hästhälsa. Genom att dela information mellan olika aktörer och användare inom hästbranschen bidrar preVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och på sikt lägre kostnader för att veterinärvård och försäkring. preVet har funnits i tre år och tar nu nästa steg i att växa organisationen. Investeringskapital för fortsatt tillväxt har tagits in från såväl namnkunniga riskkapitalbolag som aktörer i branschen, bland annat SLU i Uppsala. Idag består teamet av sju medarbetare varav två systemutvecklare och en produktägare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior systemutvecklare utvecklar du tillsammans med övriga i teamet en effektiv och digitaliserad plattform för hästbranschen. Du arbetar med utveckling i nära kontakt med såväl kravställare som externa leverantörer av konsulttjänster inom utveckling och drift. Du behöver ha ett långsiktigt perspektiv för den tekniska plattformen samtidigt som du förmår kombinera djup teknisk kompetens med pragmatiska lösningar som matchar ett litet tillväxtbolag. preVet befinner sig trots initiala framgångar i en tidig fas och förmågan att snabbt leverera ny funktionalitet i våra appar är avgörande för vår framgång. I din seniora roll stöttar och utvecklar du aktivt dina kollegor i deras arbete. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för app- och webbutveckling och vill arbeta i en start-up som ändå vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

  • Examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen inom it. Alternativt att du har motsvarande förvärvad erfarenhet
  • God kommunikativ förmåga och viljan att vara med och bygga upp ett sammansvetsat team
  • Goda kunskaper och minst fem års arbetslivserfarenhet inom .NET / c#
  • Meriterande med erfarenheter inom iOS-apputveckling, .Net Core, React JS, PostgreSQL, AWS• Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
  • Gillar problemlösning

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett mindre företag där du har stor frihet att själv hitta lösningar. För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Vi tror att det är viktigt med en personlig drivkraft och som är orädd för att ta dig an komplexa arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar nära tillsammans mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan som mailas till info@prevet.se!

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag är 2020-10-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta systemutvecklare Ida Åhlin, ida@prevet.se alt. 073-7747381 eller preVets vd Jenny Gagnér, jenny@prevet.se alt. 073-5122857

Junior systemutvecklare

Vi söker nu systemutvecklare till preVet i Uppsala. Vi erbjuder möjligheten att arbeta brett inom apputveckling i ett spännande utvecklingsskede med goda möjligheter att påverka såväl produkten som det egna arbetet.

Applikationen idag finns inom både app- och web och bygger på .net. preVet digitaliserar hästbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten.

PreVets vision är att vara marknadsledande aktör inom digitalisering av hästnäringen som bidrar till säkrare hästhälsa. Genom att dela information mellan olika aktörer och användare inom hästbranschen bidrar preVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och på sikt lägre kostnader för att veterinärvård och försäkring. preVet har funnits i tre år och tar nu nästa steg i att växa organisationen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som apputvecklare arbetar du med utveckling i nära kontakt med såväl kravställare som externa leverantörer av konsulttjänster inom utveckling och drift.

Tjänsten är perfekt för dig som brinner för apputveckling och vill arbeta i en start-up som ändå vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden. På sikt kommer tekniken breddas och machinelearning/AI ligger nära till hands.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med utveckling inom iOS eller Android. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i start-up miljö är även det ett plus i kanten.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett mindre företag där du har stor frihet att själv hitta tekniska lösningar. För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang.

Varmt välkommen med din ansökan som skickas till info@prevet.se!

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag: 2020-09-15, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta systemutvecklare Ida Åhlin, ida@prevet.se alt. 073-7747381 eller preVets vd Jenny Gagnér, jenny@prevet.se alt. 073-5122857