PreVet rekryterar!

Just nu söker vi följande kompetenser
Välkommen med din ansökan!

CTO/Fullstack-utvecklare

Vi söker en CTO/fullstack-utvecklare till det snabbt växande startup-bolaget PreVet i Uppsala. Som CTO kommer du att ingå i ett team som utvecklar och underhåller applikationer och den tekniska plattformen för PreVet. Applikationen idag finns inom både app- (iOS och Android) och web och bygger på .NET. PreVet digitaliserar djurbranschen och tekniken inom företaget är och kommer att vara central för verksamheten.

PreVets vision är att bidra till säkrare djurhälsa genom digitalisering. Idag har PreVet en digital HästJournal/app lanserad som hjälper hästägare att samla all information om sina hästar. Genom att dela information mellan djurägare och olika branschaktörer såsom veterinärer, försäkringsbolag och myndigheter och användare inom bidrar PreVet till effektivare vård, ökad förebyggande hästhälsa och lägre kostnader för bl a veterinärvård och försäkring. 2021 skalar vi upp mot hund- och katt för att 2022 lansera internationellt. PreVet har funnits i fyra år och tar nu nästa steg i att växa organisationen. Investeringskapital för fortsatt tillväxt har tagits in från såväl namnkunniga riskkapitalbolag som aktörer i branschen, bland annat SLU i Uppsala. Idag består teamet av sju medarbetare varav tre systemutvecklare och en produktägare/UX-designer.

Arbetsbeskrivning

Mål och ansvar

 • Utveckla den långsiktiga visionen och strategin ur ett tekniskt perspektiv
 • Ägandeskap av produktutvecklingsprocessen och den tekniska plattformen
 • Identifiera, välja samt implementera tekniska lösningar för att möta nuvarande och framtida behov
 • Balansera tekniskt ledarskap med praktisk kodning
 • Bygga plattformen utifrån bolagets roadmap och produktägarens kravställning
 • Hjälpa till att prioritera nya produktfunktioner ur ett tekniskt- och genomförbarhetsperspektiv
 • Tillsammans med teamet implementera och ansvara för drift av plattformen

I rollen som CTO utvecklar du tillsammans med övriga i teamet en effektiv och digitaliserad plattform för djurbranschen. Du arbetar med utveckling i nära kontakt med såväl kravställare som externa leverantörer av konsulttjänster inom utveckling och drift. Du behöver ha ett långsiktigt perspektiv för den tekniska plattformen samtidigt som du förmår kombinera djup teknisk kompetens med pragmatiska lösningar som matchar ett litet tillväxtbolag.  I din seniora roll leder och utvecklar du aktivt dina kollegor i deras arbete. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för utveckling och ledarskap och vill arbeta i en start-up som ändå vilar på en stabil grund, där du har möjlighet att vara med och bygga upp de tekniska lösningarna för framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

 • Examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen inom it. Alternativt att du har motsvarande förvärvad erfarenhet
 • Mångårig erfarenhet av apputveckling inom iOS och/eller Android
 • Kunskap att ta en app hela vägen från utveckling till produktion
 • Erfarenhet inom .NET Core, .NET / c#, Javascript, databaser (ex PostgreSQL), AWS
 • Erfarenhet av att leda tekniska team
 • God kommunikativ förmåga 
 • Effektiv, proaktiv och organiserad
 • Förmåga att tänka kreativt för att utforska affärsmöjligheter och anpassa sig till snabba förändringar

För att trivas tror vi du har ett flexibelt förhållningssätt och kan bidra med stort driv och engagemang. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar nära tillsammans mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan som mailas till info@prevet.se!

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag är 2020-12-31, men inkom så snart som möjligt med din ansökan då vi behandlar ansökningar kontinuerligt.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta PreVets vd Jenny Gagnér, jenny@prevet.se  alt. 073-5122857